На пресконференцията присъстваха кметът на Варна , областният управител и

...
На пресконференцията присъстваха кметът на Варна , областният управител и
Коментари Харесай

Нанков и Димитров във Варна: Воден режим няма да има, водата ни залива! Варна е благословена и с вода от изворите!


На конференцията участваха кметът на Варна, регионалният шеф и зам.-кметът Христо Иванов. 

" Нито Варна, нито Бургас би трябвало да се тормозят, че няма да имат вода. Няма никаква причина да се афишира извънредно положение. По нормалната  процедура посредством социална поръчка ще бъдат изградени водопроводи. "

" Много вода имаме изтекла от ВЕЦ-овете към моретата, законосъобразно е, вярата ми е идващият министър като изпълни язовир Цонево да обезпечи количества от девненските извори. Няма да има рецесия, не се планува рецесия, година и нещо няма да се тормозим ", сподели министър Димитров. 

" Не може всичко аз да правя. Не мога да съм на всички места. Имаме към 800 обекта. Няма да бъда народен представител. Тук съм да оказвам помощ. Трябва да си пазим язовирите. Миналата година доста от сондажите, тъй като не всички градове имат язовири наблизко, започнаха да пада и да пресъхват. Ще пристигна време, когато към язовирите да се закачат към този момент настоящи язовири. Пловдив, да вземем за пример, към този момент желае сондажите да се закачат към една каскада. Там обаче е комплицирано и ще създадем всичко допустимо да закачим язовир " Кричим " към Пловдив. Все отново би трябвало да оказваме помощ на втората столица на България и да задоволим огромна част от Тракийската равнина ", добави Ревизоро

" Всички български жители, които живеят по Черноморието би трябвало да са спокойни. Вода ще има за всички. Няма да има воден режим. Тази година водата ни залива ", добави го Нанков.

Повече вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР