На пресконференция от БСП заявиха, че скандалният бивш кмет на

...
На пресконференция от БСП заявиха, че скандалният бивш кмет на
Коментари Харесай

БСП хвърли бомба! Ценко Чоков е звънял по 2 телефона от затвора, за да гласи изборите в Галиче!

На конференция от Българска социалистическа партия обявиха, че скандалният някогашен кмет на Галиче - Ценко Чоков, е звънял от пандиза в деня на вота, с цел да въздейства на изборния развой. Това сподели заместник-председателят на партията Кирил Добрев.

Той заяви два мобилни телефона, от които съгласно него е звънял Чоков - 088348837 0876791767. Социалистите ще внесат сигнал до прокуратурата и ще желаят инспекция, тъй като не признават резултата от изборите.

" Звънял ли е в деня на изборите от тези номера Ценко Чоков на хора от село Галиче? Аз знам, че защитата в пандизите е толкоз сериозна, че надали има достъп до мобилен уред, само че питаме! ", иронизира затворническата защита Добрев.

" Ние твърдим, че от тези два номера Чоков е звънял и е управлявал изборния развой - претендентът и доскорошен кмет на ГЕРБ, който ръководи дружно с Движение за права и свободи ", възкликна заместникът на Корнелия Нинова и упрекна, че двете партии били в коалиция.

Всички сигнали за нередностите от вчерашния непълен кметски избор ще бъдат изпратени, с изключение на на прокуратурата, и на Европейската комисия, на Съвета на Европа, на други европейски институции и на неправителствения бранш, който следи за метода, по който тече изборният развой в България, разгласи депутатът Крум Зарков.

Ще бъде задвижена и процедурата по настояването на социалистите за анулиране на вота.

„ Ние сме срещу завръщането на мутренските времена”, заключи Кирил Добрев.

„ Това беше нагла проява и завръщане на ретро-мутренската страна. Честно да ви кажа, аз съм артикул на прехода, само че бях не запомнил по какъв начин наподобяват формалните спортни екипи, ланците от горната страна и джиповете”, върна се първоначално а 90-те зам.-председателят на Българска социалистическа партия.

„ Ще пуснем сигнали и ще желаеме инспекции от прокуратурата против следните лица: против Ценко Чоков за практикуване на напън от пандиза, против Стефан Терзийски – общински ръководител на ГЕРБ и притежател на локална кабелна телевизия, който е записал чиновниците си в Галиче авансово, с цел да повлияе на резултата, против Касъм Касъмов, общински ръководител на Движение за права и свободи, който съгласно сведенията, които имаме, е имал непозволени действия, против кмета на Девин, че се е месил в изборния развой и против оня шеф на боен цех Георги Георгиев, който е упражнил въздействие върху своите чиновници “, изясни на собствен ред Крум Зарков.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР