На председателски съвет ще се обсъди наказание на Костадин Костадинов

...
На председателски съвет ще се обсъди наказание на Костадин Костадинов
Коментари Харесай

Никола Минчев: На председателски съвет ще се обсъдят наказания за сблъсъците днес в НС

На председателски съвет ще се разиска наказване на Костадин Костадинов и Искрен Митев. Това стана ясно от коментара в коридорите на Народното събрание на ръководителя Никола Минчев.

Според него случилото се в пленарна зала е неприемливо. Не може такова нещо да се случва в Народното събрание, безапелационен бе парламентарният началник. Никола Минчев изясни, че ще бъде преценено кой с каква тежест е съдействал за обстановката. Извинение от Политическа партия към Възраждане не било належащо, по мнението му. За него прекомерното изложение на страсти може да докара до ненужни пристрастености.

Припомняме, че по-рано през днешния ден съвсем се стигна до пердах в пленарната зала след изявление на депутата Искрен Митев от Политическа партия, който назова водача на Възраждане Костадин Костадинов " Копейкин " и го упрекна, че си е купил къща със дотацията за партията. Костадинов му отговори като го назова " дръвник ", след което се стигна до физически сдърпвания сред двамата и депутати от парламентарните им групи.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР