На предходното заседание съдът намери молбите на наследниците на Владимиров

...
На предходното заседание съдът намери молбите на наследниците на Владимиров
Коментари Харесай

Съдът заседава по делото за убийството на психолога Иван Владимир...

На предходното съвещание съдът откри молбите на наследниците на Владимиров за възможни и конституира майката и брата на Владимиров в качеството им на частни реализатори. Те означиха, че нямат претенции за отказ.

 

Адвокат Пламен Гинов разяснява, че той и клиентът му Румен Тонев също не желаят отказ, защото не е позволено значително процесуално нарушаване и няма съображение за преустановяване или прекъсване на делото.

 

Адвокат Борис Акалиев, който съставлява обвиняването, от своя страна сподели, че би трябвало да се даде ход на делото като също уточни, че няма позволено значително процесуално нарушаване.

 

Припомняме, че на 8 февруари 2023 година вечерта към 22:30 часа някогашният чиновник на Министерство на вътрешните работи Румен Тонев простреля Владимиров пред входната врата на дома му на улица „ Черковна “ в София. Впоследствие закупи гласност събитието, че двамата са имали дълъг междусъседски спор. На 11 февруари по искане на СГП Софийски градски съд взе мярка за неотклонение „ задържане под стража “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР