На празнична церемония по повод 8 септември - Ден на

...
На празнична церемония по повод 8 септември - Ден на
Коментари Харесай

Д-р Янчо Делчев получи отличието „Почетен знак на Хасково“

На празнична гала във връзка 8 септември - Ден на Хасково изтъкнатият хасковски доктор доктор Янчо Делчев получи оценката „ Почетен знак на Хасково “ , оповестиха от Общината.

То му бе присъдено, според Решение на Общински съвет от 29 юли и бе връчено от ръководителя на Общински съвет Таня Захариева. Д-р Янчо Стефанов Делчев е акушер-гинеколог с над 30 години стаж.

Той работи в София, само че както самият призна „ сърцето му е в родния град “ . Д-р Делчев е шеф на Гинекологично поделение в МБАЛ „ Доверие “ в София. Участва в голям брой дарителски акции, а през 2010 година е почетен с премията „ Благодеятел на годината “.

От 1995 година и до в този момент поддържа амбулаторна процедура и оказва профилирана здравна помощ в Хасково. „ Добрите лекари дават здраве, препоръки и вяра. Добрите лекари би трябвало да застанат от време на време сред гибелта и пациента, с цел да си го вземат назад. Добрите лекари би трябвало да бъдат и положителни хора “, сподели в благодарственото си слово доктор Янчо Делчев.

Кметът Станислав Дечев поздрави доктор Делчев за признанието, което получава от хората от Хасково. „ Днес е ярък ден за всички. Пожелавам на всеки от Вас най-много здраве, шанс в начинанията Ви и благополучие в фамилиите Ви.
 Община Хасково
Минахме през доста компликации през последните години. Вероятно ни предстоят и още нелеки моменти. Но знам, че дружно можем да ги преодолеем, с цел да продължим да градим нашия хубав град.

Днес изискуем признателност на всички, които са съдействали Хасково да бъде динамичен и привлекателен . Нека Божията Майка Света Богородица закриля всеки от Вас и Вашите фамилии “.

С тези думи кметът на Хасково присъстващите на церемонията общински съветници, почетни жители на Хасково, близки и другари на отличения с „ Почетен знак на Хасково “ доктор Делчев.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР