На прага на лятото чаровната певица и актриса Марина Кискинова

...
На прага на лятото чаровната певица и актриса Марина Кискинова
Коментари Харесай

Актриса минава през огън в Метеора

На прага на лятото чаровната певица и актриса Марина Кискинова пусна новото си парче „ Добре, че беше ти “, което подухва носталгия в типичния й гальовен жанр. „ Текстът е за силата, която се крие във всяка жена, минаваща без боязън през провокациите. Акцентът е върху това, че хората би трябвало да извличат позитивното от връзките с другите, вместо да упрекват “, споделя Марина. Музиката и аранжиментът са на Веселин Ценов-Algoriddim, а създатели на думите са Искрен Тончев-Искрата и самата Марина.



„ Приказка за тестванията, в които намираме себе си, тъй като неприятните неща от време на време се случват, с цел да ни дадат урок и да ни покажат, че в действителност са били за положително “, твърди Марина, която в клипа се сблъсква с някои от най-големите си страхове – минава през огън и лед, преодолява страха си от височини. Видеото е снимано на разнообразни местоположения. Марина минава през 7 запалени особено построени портала, знаци на болката и яростта.

„ Имахме право единствено на един опит за снимане и доста огън, който минаваше през кожата ми и щеше да възпламени косата ми. “, разкрива певицата, която участваше в сериала „ Секс, неистини и телевизия “. Кадрите в планината са снимани в Метеора в Гърция – една от най-интересните местности в света, чиито скалисти формирания се извисяват на  400 метра височина. Това е и първият български клип, който е сниман там.

„ Един от най-страховитите моменти беше, когато стоях на ръба на пропастта върху една от скалите, духаше вятър и във всеки един миг, можех да падна. “, споделя Марина. Мястото е духовно, а величествените гледки, легендите за скалите и манастирите ускоряват чувството за покорност и успокоение. Последната сцена още веднъж е снимана в Гърция на брега на морето, което е знак на свободата, достигната след сложния път, изяснява режисьорът Добромир Николов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР