На последните избори с хартиени бюлетини, над 460 000 невалидни

...
На последните избори с хартиени бюлетини, над 460 000 невалидни
Коментари Харесай

Петков: Това ли е най-важното за хората, да им се подмени вота

На последните избори с хартиени бюлетини, над 460 000 невалидни бюлетини. Има Такъв Народ не влезе в този парламент единствено с 4000 бюлетини. Представете си каква замяна на вота може да има с хартиени бюлетини. Това съобщи съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков.

Относно предлагането на Движение за права и свободи за машината, която валидира бюлетини, Петков я дефинира " за фишек " - тъй като щяло да има закъснение по кое време ще се вкара, някъде надалеч във времето

``ГЕРБ и Движение за права и свободи осъзнаха, че при почтени избори, даже да са първа политическа мощ, не могат да се разпрострат с този мащаб. Затова взеха решение, че не им трябват почтени избори. Толкова доста бързат - това ли е най-важното за хората, да им се подмени вота``, добави още той в ефира на Народоосвободителна въстаническа армия.

``Има едно равнище на безсрамие. От една страна приказват хубавите приказки, от друга като пристигна времето за действителните решения за прогрес, не вършат никакъв компромис ", безапелационен е депутатът.

По думите му в случай че Българска социалистическа партия през днешния ден поддържа хартиената бюлетина, това ще ги хвърли обратно.

``За всеки от тези 16 значими за България ограничения, които начертахме, можете да бъдете сигурни, че ще подкрепим всяко рационално предложение след диалог, даде обещание Петков. Няма по какъв начин при тези ограничения да има в края на годината " едни остатъци, които да раздадем на наши хора ", сподели в умозаключение.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР