На пика на скандала с луксозни апартаменти, които Цветан Цветанов,

...
На пика на скандала с луксозни апартаменти, които Цветан Цветанов,
Коментари Харесай

На пика на скандала с апартамента Цветанов заминава за САЩ

На пика на абсурда с първокласни жилища, които Цветан Цветанов, Цецка Цачева, Вежди Рашидов и Ваня Колева са си купили от компания „ Артекс “, ръководителят на ПГ на ГЕРБ отпътува за Съединени американски щати.
 Facebook взе на майтап Артекс: Всеки чете псалми и желае на ниска цена апартамент със заменка  И КПКОНПИ ще ревизира Цветанов и Цачева  Цветанов: Ще получа ли опрощение, когато се потвърди, че всичко с парцелите ми е законно?  4 дни преди да си купи жилището Цветанов изискал инспекция на Артекс
Цветан Цветанов ще бъде на работно посещаване във Вашингтон, където в интервала 24-26 март ще взе участие като специфичен посетител в Конференцията по политики на Американско-израелския комитет по публични въпроси (AIPAC) по покана на Морт Фридман - ръководител на комитета, и Хауърд Кор - основен изпълнителен шеф, оповестиха през днешния ден от пресцентъра на ГЕРБ.

Тридневната конференция събира участници от целия свят и редица политици, специалисти, дипломати и представители на неправителствения бранш и бизнес средите.

" Като представител на правоохранителната общественост с дълготраен опит, в това число в изпълнителната власт, Цветанов също по този начин ще вземе присъединяване като представител в Международния конгрес по сигурност, който се организира в границите на конференцията " - оповестиха още от пресцентъра на ГЕРБ.

Целта на форума е продан на положителни практики и спор по развиването на настоящите въпроси и провокации в бранш " Сигурност ". По време на престоя си Цветанов " ще организира и редица двустранни срещи. "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР