На пазара има различни варианти за добавяне на допълнителни бутони

...
На пазара има различни варианти за добавяне на допълнителни бутони
Коментари Харесай

Как да добавим бутони към джойстика на PS4

На пазара има разнообразни разновидности за прибавяне на спомагателни бутони към контролерите на конзолите, само че множеството от тях са или прекомерно скъпи, или прекомерно " пластмасови " и неефективни.

Нещо повече - тези екстри нормално са дело на други компании и не всеки път работят безпрепятствено и в тандем с истинските джойстици.

Именно по тази причина от Sony са решили да обогатят прекарването на потребителите на Playstation с дребна джаджа, която прибавя още три бутона към DualShock контролерите им.

Устройството носи много скучното име Back Button Attachment, само че пък не разочарова откъм дизайн и улеснение.
 Снимка 458040

То се прикачва към долната част на контролера и разполага с дребен ОLED екран за бързи и лесни промени на конфигурацията от бутони.

От TechCrunch считат, че джаджата ще е съвместима и с контролерите DualShock 5, които ще излязат дружно със идващия PS5 преди идната Коледа.
 PlayStation 5 и по какъв начин ще бъде изменен джойстикът
Как ще бъде изменен джойстикът на PlayStation 5

Играчите ще са още по-близо до действието

Най-добрата вест обаче е цената на устройството - тя е едвам 30 $, което е в действителност атрактивна цена за сходен автентичен артикул.

Уви, няма да можем да се сдобием с Back Button Attachment за тази Коледа, тъй като се чака джаджата да влезе в продажба чак към края на януари.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР