На път за морето, премиерът Борисов откри логистичен център за

...
На път за морето, премиерът Борисов откри логистичен център за
Коментари Харесай

На път за морето Борисов се отби в Ямбол и се похвали с 20 нови бензиностанции, оплака се, че не яде суджук

На път за морето, министър председателят Борисов откри логистичен център за над 80 млн. лева край с. Кабиле, община Тунджа, в региона на автомагистрала "Тракия ". "От Пазарджик до Ямбол автомагистрала "Тракия " е замязяла на Цариградско шосе, от двете страни има фабрики, центрове, все едно караш в обитаемо място, а от Пловдив до Ямбол към този момент са построени 20 бензиностанции ", похвали се при откриването той.

Доколко е за похвала фактът, че Борисов трансформира българите в обслужващ личен състав, е обособен въпрос. Както и това, че си прави вулгарен пиар по пътя към морските си ваканции, които са всяка седмица от четвъртък до понеделник, от юни до септември. Разбира се, той твърди, че въобще не почива, само че тенът му приказва друго. Такъв загар се хваща на море, не в кабинета в Министерски съвет.

По мотив абсурда от последните седмици "Суджукгейт ", Борисов най-сетне наруши мълчанието си и разяснява държанието на изгонения от Народното събрание и от ГЕРБ народен представител Живко Мартинов, рекетирал предприемач сякаш от името на Борисов и по този начин му отмъкнал 4 тона суджук. "Имам високо кръвно, аз суджук не хапвам! Всеки, който ме познава, знае. ", съобщи той.

Физическата форма на Борисов обаче приказва друго. Такова заоблено тяло не се вае с чушки и домати, а високото кръвно не е резултат от преяждане с ябълки. Изобщо, министър председателят разправя небивалици под път и над път, а дали си има вяра? Кой знае. Хората не му имат вяра.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР