На първо време щели да заминат само с бебето Йоан.

...
На първо време щели да заминат само с бебето Йоан.
Коментари Харесай

Край! Деси Банова И Росен Плевнелиев Се Махат От България!

На първо време щели да заминат единствено с бебето Йоан. След като се уредят при тях ще пристигна и дъщеричката на Деси Йоана. А след това ще им гостуват двамата огромни сина на Росен.

Като член на директорския ръб на „ Американската комерсиална камара ” у нас Плевнлиев се надявал да го изберат за изпълнителен шеф. Но откакто през предходната година на поста бе назначен Петър Иванов мераците му се охладили. Но поканата пристигнала напряко от Вашингтон и Росен не се колебал ни за момент да я одобри, предават от електонното издание hotarena.net.

Не е ясно за в този момент с какво ще се захване Деси Банова в Америка. Но тя надали ще има време да работи защото проектите на новото семейство плануват да си имат най-малко още едно общо дете и то момиченце.

Така, че грижите за децата ще са неин приоритет. Междувременно се разбра, че Росен Плевнелиев и някогашната му брачна половинка Юлияна са разделили освен парцелите и парите по равно. Но и грижите за общите си деца.

Според строгия график избран от съда някогашните съпрузи са се разбрали, че Павел и Асен ще живеят при баща си всяка първа и трета седмица. А през останалите две ще бъдат при майка си.

Освен това двамата родители ще заплащат прехрана от по 500 лв. всеки месец за всяко едно дете.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР