На първо място, трябва да споменем Гърция, Испания, Италия и

...
На първо място, трябва да споменем Гърция, Испания, Италия и
Коментари Харесай

Честито След Цялото Подмазване: Меркел Поля България С Ледения Душ!

" На първо място, би трябвало да споменем Гърция, Испания, Италия и другите страни от Средиземноморието обаче е належащо да пазим и сухопътните граници ", сподели тя.

Меркел прикани това да се прави дружно по целия периметър на общността.

" Трябва да разберем, че защитата на границите е значим фактор за Шенгенското пространство, което ни подсигурява главните провъзгласени от Европейски Съюз свободи ", акцентира канцлерът.

Източните граници на Литва, Латвия и Естония, с чиито държавни ръководители Меркел организира също двустранни срещи във Вилнюс, са и външни граници на Европейски Съюз. Вилнюс, Рига и Талин биха желали по-голямо финансово присъединяване на Европейски Съюз във въпросите на укрепването на границите.

Меркел съобщи през днешния ден също по този начин, че съдружното й държавно управление ще превъзмогне разногласията към бъдещето на ръководителя на службата за вътрешна сигурност, последвали мненията му за неналичието на принуждение против мигранти от крайнодесни деятели в източния немски град Кемниц, съобщи Ройтерс.

Към Ханс-Георг Маасен, началник на организацията за вътрешното разузнаване на Германия, бяха отправени претенции за оставка, откакто сложи под подозрение достоверността на видеозапис, показващ по какъв начин крайнодесни стачкуващи преследват мигранти след смъртоносно намушкване на немец.

Коалиционният сътрудник на Меркел, левоцентристката Германска социалдемократическа партия (ГСДП) желае консервативният вътрешен министър Хорст Зеехофер да уволни Маасен поради забележките му, само че той отхвърля да го направи, изказвайки опасения, че това ще докара до рухване на държавното управление.

" Доколкото позицията на ръководителя на службата за вътрешна сигурност е значима, еднообразно ясно е, че обединението няма да се разпадне, поради въпрос, обвързван с ръководителя на организация, която ни е подотчетна ", съобщи Меркел на конференция по време на визитата си в Литва, отбелязва Ройтерс.

Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР