На първо четене ще бъде приет такъв какъвто е проектът

...
На първо четене ще бъде приет такъв какъвто е проектът
Коментари Харесай

ГЕРБ: Няма да има промени преди първо четене на проекта за промени в Конституцията

" На първо четене ще бъде признат подобен какъвто е планът за промени в Конституцията, подписан от ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и Движение за права и свободи. Предложенията могат да бъдат правени сред първо и второ четене, само че няма да бъдат признати такива отвън обсега ", това съобщи Радомир Чолаков, ръководител на Конституционната комисия в Народно събрание и народен представител от ГЕРБ.
 
Чолаков прикани да се концентрират строго върху конституционната промяна, а националният празник е под линия.
 
На въпрос дали има консенсус за ограничение до един мандат на основния прокурор, каквато бе концепцията на Движение за права и свободи, Чолаков разяснява, че в този момент има доста разнопосочни отзиви и в идващите няколко седмица ще има спор.
 
" Организират се доста кръгли маси, на които академичната общественост ще разиска импортираните оферти, ние членовете на Конституционната комисия, ще присъстваме и ще чуем другите отзиви ", сподели още депутатът от ГЕРБ.
 
Той акцентира, че на този стадий не е допустимо да се внесат нови оферти в това число и ясното регистриране в Конституцията, че България е член на Европейски Съюз.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР