На Папи Ханс напоследък никак не му върви. След като

...
На Папи Ханс напоследък никак не му върви. След като
Коментари Харесай

Папи Ханс не знае как да си плати глобата в Гърция

На Папи Ханс в последно време по никакъв начин не му върви. След като получи санкция за превишена скорост в Гърция, той попита своите почитатели в обществените мрежи по какъв начин да си я заплати.

Отделно, Ютюб реши да се изгаври с него и да го рестриктира. Ето какво показа поетът във Facebook за казуса:

"БЛОКИРАН. И рестриктиран от YouTube. От два часа клипа на новата ми ария си самоизтрива гледанията и е недосегаем за от ден на ден хора. Явно е окей да сме безусловно заляти от женски хубости на фотография, само че когато използваме женското тяло не за задачите да продаваме бански, а да вършим изкуство, към този момент ни е “малко ту мъч” и “да не гледат децата”. Наистина не разбирам логаритмите. Но това няма да ме спре да върша това, което желая, усещам и в което имам вяра. Възприемам се като актьор, тъй като взимам неуместни решения. Не тъй като познавам нотите.
А на следващия ден ще пусна версия на клипа, която може да гледате.
RIP на същинския клип и благодаря за поддръжката и стотиците мнения.
Свобода на изкуството - също RIP.
Мерси, че изчетохте дотук.
П.с. - този пост беше репортнат и го споделям отначало. RIP x 100. "

В последния си пост Папи показа, че "Проблемът с цензурата е, че той пропуща (и то от време на време на инцидентен принцип) един неосезаем от логаритми фактор - хармония. Защото изкуството и порнографията, скъпи хора, от време на време ги дели една добре поставена лампа. ".

Папи Ханс продължи с рецензията си:

"Не ме кефи цялото това. Вредно е. Малоумно е. И във време, в което отвред виждаме инфлуенсърски задници по бански, не може да лимитират дупета в музикален клип.
За черешка просто ще оставя един клип от преди няколко години с над милиярд гледания. После нашия с рестрикциите. А вие преценете кое е естетически по-добро.
После го обяснете на логаритъм. Дано схване. "

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР