На паметния девети септември водачът на листата на коалиция БСП

...
На паметния девети септември водачът на листата на коалиция БСП
Коментари Харесай

Филип Попов: Време е да градим след разрухата, която направиха от ГЕРБ

На паметния девети септември лидерът на листата на коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ във Видин Филип Попов показа претендентите за народни представители пред емблематичния Паметник на свободата в регионалния град.

 Кандидатите за народни представители от левицата сведоха глава пред подвига на всички герои починали за освобождението на България и сервираха венци и цветя в символ на благодарност към делото им. „ Да отдадем своята респект за свободата на България, за социалистическата концепция. 2-ри октомври още веднъж ще е 9-ти септември, тъй като и през днешния ден се появяват политически обединения, които претендират да са патриотични, а в това време те са с фашистки корен “, съобщи Филип Попов на откриването на акцията на социалистите във Видин.

Попов означи, че Българска социалистическа партия е единствената партия, която действително е осигурила същински обществени придобивки както за елементарния българин, по този начин и бизнеса. Той даде и съответни образци за какво на 2-ри октомври да се гласоподава с номер 28 в интегралната бюлетина, като уточни: „ За България е казус 22 милиарда лв. за обществени разноски. Увеличихме и пенсиите, увеличихме майчинските, помощта за бедните, подпомогнахме бизнеса в тежката рецесия. Защото желаеме естествени връзки с Русия “.

По думите на Попов листата на Българска социалистическа партия във Видин е формирана от същински експерти. „ Време е да градим след разрухата, която направиха от ГЕРБ. За обществена и сигурна страна номерът е 28 за коалиция „ Българска социалистическа партия за България “, съобщи в умозаключение социалистът.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР