На основание заповед на областния управител на Пловдив д-р инж.

...
На основание заповед на областния управител на Пловдив д-р инж.
Коментари Харесай

Инж. Зюмбилев за “Колежа“: Със сигурност е единственият такъв стадион в страната

На съображение заповед на регионалния шеф на Пловдив доктор инж. Илия Зюмбилев по отношение на постъпила молба от ПФК „ Ботев ” АД бе образувана Областна междуведомствена комисия,  която през днешния ден  извърши засилена инспекция на Стадион „ Христо Ботев ” в Пловдив.
Прочетете още
В състава на Областната комисия взеха присъединяване специалисти от Областна администрация – Пловдив, представители на Териториална дирекция „ Национална сигурност ” – Пловдив, Община Пловдив, Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – Пловдив и Регионална дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията ” – Пловдив.

Инспектиращите бяха разведени през трибуните, скай боксовете и прилежащите площи на Стадиона от представителя на ПФК Ботев Пловдив в лицето на госпожа Надежда Ничева.

Проверката, която се извърши персонално в наличието на доктор инж. Илия Зюмбилев,  цели да наблюдава за спазването на условията за застраховане на сигурността и сигурността при осъществяване на интернационалните спортни мероприятия на игрища, според Закона за запазване на публичния ред при провеждането на спортни мероприятия (ЗООРПСМ).

Не бяха установени никакви основни забележки, свързани главно с сигурността и техническото положение на стадиона. Наложи се представители на футболния клуб да търсят документите за системата за пожароизвестяване и това беше единственият по-дребен проблем при инспекцията.

Комисията беше впечатлена от видяното на " Колежа ", а след края на огледа регионалният шеф на Пловдив доктор инж. Илия Зюмбилев съобщи:

„ Това, сигурно, е единственият подобен стадион в страната. Футболистите ще могат да играят при едни модерни условия. Има дребни забележки, само че на този стадий не виждам причина Стадион „ Христо Ботев ” да не получи лиценз от БФС. На футболистите и на спортната общност в Пловдив поисквам доста триумфи, имат неповторимо оборудване “.



 

 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР