На официална церемония, кметът Калин Каменов, общинският съветник Хенриета Георгиева

...
На официална церемония, кметът Калин Каменов, общинският съветник Хенриета Георгиева
Коментари Харесай

Откриха напълно обновен площад в Голямо Пещене /снимки/

На публична гала, кметът Калин Каменов, общинският консултант Хенриета Георгиева и кметът на Голямо Пещене откриха изцяло актуализирания площад “Възраждане” в селото, оповестиха от локалната администрация.
Кметът Каменов съобщи, че макар компликациите, обитаемото място се развива. “От началото на година в Голямо Пещене бе сменен основният тръбопровод, финализирани са дейностите по реконструкцията на площада, а паралелно с това ще продължи възобновяване на пътната инфраструктура. Бъдете мъдри, пазете направеното и го надграждайте!”- сподели още градоначалникът.
Общинският консултант Хенриета Георгиева прикани живущите в селото да бъдат единни, с цел да може позитивната смяна да продължи.
Кметът на обитаемото място Тодор Тодоров благодари за поддръжката при реализирането на плана и бе безапелационен, че сходен ремонт не е осъществен в последните 40 години.
Площадът “Възраждане” бе осветлен от Негово Високопреосвещенство Врачански митрополит Григорий.
Програмата ще продължи с осъществявания на самодейците от локалното читалище. За жителите и гостите на селото ще бъде раздадена курбан-чорба.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР