На официална церемония бяха обявени победителите от конкурса за участие

...
На официална церемония бяха обявени победителите от конкурса за участие
Коментари Харесай

Еврофутбол подкрепи 31 спортисти по програма Спортни таланти

На публична гала бяха оповестени спечелилите от състезанието за присъединяване в стратегия " Спортни гении " на " Еврофутбол " за 2019 година, която се реализира в партньорство с Фондация " Работилница за цивилен начинания ".
 350 000 лв. желаят претендентите за Спортни гении на Еврофутбол
Финансова поддръжка за идната спортна година на стойност общо 92 382 лв. получиха 31 спортисти от 17 типа спорт – бадминтон, таекуондо, повдигане на тежести, лека атлетика, лека атлетика за хора с увреждания, тенис, тенис на корт за хора с увреждания, академично гребане, шахмат, сноуборд, шорттрек и кайтсърф и други

Победителите чуха своите имена на формалната гала в Музея на спорта на националния стадион " Васил Левски " в София в наличието на свои близки и треньори. Те получиха от Еврофутбол алегорични чекове с размера на самостоятелно утвърдените суми.

Сред по-известните имена, които получиха финансова поддръжка тази година, са лекоатлетите Тихомир Иванов и Петър Пеев, плувкинята Василики Кадоглу, биатлонистите Антон Синапов, Димитър Герджиков и Даниела Кадева, състезателката по тенис на маса Мария Йовкова и шахматната ни сензация Нургюл Салимова.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР