На официална пресконференция Берое представи новия си треньор - Димитър

...
На официална пресконференция Берое представи новия си треньор - Димитър
Коментари Харесай

Херо: Очаквах силна година за Берое, Томаш не заслужава подобно отношение

На публична конференция Берое показа новия си треньор - Димитър Димитров. Херо разгласи, че не е вълшебник, с цел да промени незабавно нещата в клуба и добави, че е очаквал през този сезон Берое да е шлагерът в шампионата.

“За мен е голяма чест да поема Берое. Един почитан клуб, с история. Един от най-футболните градове на България. През годините съм имал и други оферти от Берое. Тогава не се получи. Не очаквайте чудеса първоначално. Няма такива магьосници, които да извърнат нещата на 360 градуса. Ще работя със сърце и душа. Берое, въз основата и опциите които има, не е на мястото си”, разяснява Херо първоначално, след което разгласи своя щаб.

“Петър Колев, Георги Чиликов плюс Данчо Господинов, който ще бъде треньор на вратарите. Може да има и други хора, които ще бъдат споделени постфактум”, обясни Димитров.

“Ще се опитаме с победи да вдигнем настроението и тонуса на тима. Минималната ни цел е влизане в шестицата. Изостанали сме от водещите тимове в точките, само че ще се опитаме да скъсим дистанцията. "

"Какво ме накара да приема поста?! Накараха ме базата и изискванията в Берое. Това е една от най-хубавите бази, с тази на Лудогорец. И публиката, която е извънредно значим фактор, която е налице. Публиката постоянно има право, тя не би трябвало да се разяснява. Вярвам, че ще имаме триумфи. "

"Ще се опитам да намеря салдото в нашия тим. Като погледнем статистиката - имаме единствено победи и загуби, залитаме от едната до другата страна. От зимата ще преценям какво е нужно на този тим. "

"Берое има добър капацитет. Ако би трябвало да бъда почтен, чаках през тази година Берое да е шлагер. Това да е най-силната година на Берое. Изненадан съм, че не се получи това надграждане. "

"Аз съм от треньорите, които могат да простят всичко, само че не и бездушието и меланхолията, даже на себе си”, разгласи Херо, който разяснява и предшественика си Александър Томаш. "

“Чувствам Томаш освен като другар, само че и като един млад експерт, който е работил със сърце и душа. Убеден съм, че той ще има много съществено бъдеще в българския футбол. Той е построил този тим. Не заслужаваше сходно отношение, тъй като съм уверен, че е работил със сърце и душа”, добави Димитър Димитров във връзка неприятните разправии сред Томаш и част от почитателите след домакинската загуба с 1:2 от Славия, която катализира треньорската рокада.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР