На общ форум Европейската народна партия /ЕНП/ и политическа партия

...
На общ форум Европейската народна партия /ЕНП/ и политическа партия
Коментари Харесай

ЕНП и ГЕРБ откриват кампанията за евроизборите през 2019 година

На общ конгрес Европейската национална партия /ЕНП/ и политическа партия ГЕРБ ще слагат началото на самодейностите на локално ниво за европейските избори през 2019 година. В София са ръководителят на ЕНП Жозеф Дол и неговият заместител Дара Мърфи, а хазаин на събитието е министър председателят Бойко Борисов.

Европейската национална партия, в която членува ръководещата партия ГЕРБ, започва от България самодейностите за локално ниво за идните следващата година евроизбори. Под мотото " Европа стартира във вашето село, град, район " в София ще стартира обща европейска акция на локалните и районните водачи от ЕНП за връщане на доверието и увеличение на ангажираността по отношение на Европейския съюз. Кампанията цели да даде опция на хората да изразят мнението си за Европа преди изборите.

Очаква се на форума в " София Тех парк " да участват над 400 локални кметове и районни политици, членове на ЕНП от Европейския парламент /ЕП/ и Европейския комитет на районите. Пред делегатите ще приказват министър председателят Бойко Борисов, ръководителят на ЕНП Жозеф Дол, столичният кмет Йорданка Фандъкова, ръководителят на ГЕРБ в Народното събрание Цветан Цветанов и други.

Част от форума е отдаден на тематиката " Регионите и градовете, инвестиращи в образованието за подсилване на европейските полезности “, на който ще участва еврокомисарят, отговарящ за цифровата стопанска система и цифровото общество Мария Габриел. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР