На нея ще бъдат представени инструментите за развитие и подкрепа

...
На нея ще бъдат представени инструментите за развитие и подкрепа
Коментари Харесай

Министърът на иновациите Даниел Лорер открива бизнес конференция в Русе

На нея ще бъдат показани инструментите за развиване и поддръжка на българския бизнес

Възможностите за поддръжка и финансиране на бизнеса в границите на новосъздаденото Министерство на нововъведенията и растежа ще бъдат показани на следващия ден от министърДаниел Лорер. По самодейност на новосъздаденото министерство от 09:00 ч. на следващия ден. в постройката на Регионална библиотека “Любен Каравелов”, гр. Русе, ще се организира конференцията „ Иновации и напредък: Русе “.

На конференцията ще бъдат показани инструментите за развиване и поддръжка на българския бизнес, свързани с насърчаването на нововъведенията, интернационализацията, новите технологии и плановете за финансиране от страна на управленията на ИАНМСП, Българска банка за развиване (ББР), Главна дирекция „ Европейски фондове за конкурентоспособност “ (Оперативна стратегия „ Иновации и конкурентоспособност “), както и Фонд управител на финансови принадлежности (Фонд на фондовете).

Конференцията ще бъде открита от министъра на нововъведенията и растежа - Даниел Лорер, а участници в проявата ще бъдат представители на бизнеса, обществения бранш и университетските среди, като събитието ще показа и опция за определяне на нови бизнес контакти.

Организатори на проявата са Русенската търговско-индустриална камара и Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия (ИАНМСП).
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР