На национално съвещание следващата седмица ГЕРБ ще реши дали остава

...
На национално съвещание следващата седмица ГЕРБ ще реши дали остава
Коментари Харесай

Борисов: ГЕРБ ще реши дали остава във властта

На национално заседание идната седмица ГЕРБ ще реши дали остава във властта. Това заяви водачът на партията Бойко Борисов, който посети недостроеното трасе на автомагистрала " Хемус " наоколо до Ловеч. Намерението му е съвещанието да стартира на 8 ноември, когато би трябвало да е първото съвещание на Народното събрание след паузата, гласувана поради локалните избори.

" Ще виждам кой какво прави в неделя. Това ще дефинира политиката на нашата партия. Навсякъде хората от ГЕРБ бушуват против безобразията и това, което вършат ", сподели Борисов.

Тази седмица той изрече недоволството си от дейностите на " Продължаваме промяната - Демократична България " преди балотажа на локалните избори, която " мърсувала с всевъзможни партии и обединения " против ГЕРБ, само че не даде нито един съответен образец.

След като през вчерашния ден той разгласи, че преди изборите бил предложил на партиите в ръководството, включвайки и Движение за права и свободи, общ пакт, през днешния ден добави, че е предложил на " Продължаваме промяната - Демократична България " в София да издигне претендент, друг от Васил Терзиев, а в този случай ГЕРБ нямало да издига претендент. Имало съответна оферта към обединението да издигне Кирил Петков.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР