На над 10 сигнала за оказване на съдействие за ликвидиране

...
На над 10 сигнала за оказване на съдействие за ликвидиране
Коментари Харесай

След бурята в Търговище: Продължава отстраняването на последиците

На над 10 сигнала за оказване на подпомагане за очистване последствията на мощната стихия, разразила се в община Търговище на 26 юли вечерта , са реагирали екипи на РСПБЗН-Търговище и на втория ден след естествената буря .

Пожарникарите са отстранили от пътното платно дървета и огромни клони, съборени от вятъра, в квартал „ Запад “, във вилна зона „ Кованлъка “ край Търговище и на улиците „ Опълченска “ и „ Братя Миладинови “.

Екипите благодарение на чиновници от общинска компания са отстранили пречупен от вятъра и рисково щръкнал над покрива на жилищна кооперация на ул. „ Троян “ в Търговище огромен клон на дърво, както и дърво, паднало от вятъра върху покрива на склад на ул. „ Цар Симеон “ в града.

Премахнато е паднало дърво върху покрива на заведение в местността „ Парка “ по пътя Търговище-Омуртаг, както и огромен клон, паднал върху кабел за транспорт на интернет в кв. „ Вароша “. Отстранени са и наклонени от бурята и рисково надвиснали дървета в двора на институция на ул. „ Цар Освободител “ и към къща на ул. „ Раковски “ в регионалния град.

Премахната е и ламарина , закачила се на дърво до платното на ул. „ Република “ в гр. Търговище.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР