На моите години хората би трябвало да си почиват, но

...
На моите години хората би трябвало да си почиват, но
Коментари Харесай

Мика Зайкова: Крадливата система на Борисов не е разградена

На моите години хората би трябвало да си почиват, само че мене ме е позор от българите. Нашето потомство разреши каймакът на утайката да изплува и да поеме ръководството на страната. Това разяснява пред bTV Мика Зайкова.

„ Какво направи Костов – България имаше индустрии във всички браншове. Т. нар. „ приватизация “ ликвидира българската индустрия. Дойде Сакскобургготски, за 800 дни щеше да ни оправи. Какво стана? Дойдоха всякакви вицепремиери като Симеон Дянков. Той безусловно открадна 1 милиарда и 400 млн. наши пари. Това беше дълбокият запас на здравната каса. Това са нашите вноски. Той ги взе и сподели: „ Абе, ние в този момент имаме усложнения, но един ден ще ги върнем “. Нито знам защо ги използва, нито попита, нито има право, нито ги върна. Някой да го е подвел под отговорност? Не, той в този момент оказва помощ на Кристалина Георгиева в МВФ. Не можеш да пренасочиш непознати пари “, безапелационна бе тя.

„ След това пристигна Бойко Борисов и като стартира едно крадене… та до през днешния ден, тъй като неговата система не е разградена “, добави Зайкова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР