На много пресечни точки с ПП-ДБ относно управлението на Пловдив

...
На много пресечни точки с ПП-ДБ относно управлението на Пловдив
Коментари Харесай

Кметът на Пловдив: Надявам се на много пресечни точки с ПП-ДБ относно управлението на града

На доста пресечни точки с ПП-ДБ по отношение на ръководството на Пловдив се надява новият кмет на града на тепетата Костадин Димитров от ГЕРБ. В началото на днешното съвещание на локалния парламент, на което бяха определени 7 зам.-председатели и съставите на 11-те настоящи комисии, от групата на ПП-ДБ прочетоха програмна декларация, в която оповестиха, че ще бъдат градивна съпротива в Общинския съвет на Пловдив и няма да вземат участие в изпълнителната власт в града в този мандат.

Групата съветници желаеха децентрализация на районните кметове. Градоначалникът изясни, че ще работи в тази тенденция и на управниците на кметствата ще бъдат делегирани права.

Кметът разяснява и проблемите с градския превоз на Пловдив, като акцентира, че към този момент са почнали да наблюдават осъществяването на разписанието на рейсовете и в случай че бъде открито нарушаване, ще има глоба. Предстои подробен разбор на обстановката и диалози с превозвачите, след които ще се вземат нужните ограничения. След въвеждането в най-скоро време на електронната система, от локалната администрация чакат да станат ясни и точните доходи от продажбата на билетите за автобусите.

Още едно ново предопределение е реалност в администрацията. Бившият началник на " Охранителна полиция " Костадин Костов застава отпред на пловдивския общински инспекторат.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР