На много от заведенията по родното море започнаха отново да

...
На много от заведенията по родното море започнаха отново да
Коментари Харесай

И това съществува: 10 кинта за първо, второ, трето - обедното на морето

На доста от заведенията по родното море започнаха още веднъж да усилват цените, а повода е новите сметки за ток. Но има и такива, които вършат поклон и оферират на клиентите си обедно меню. А цената е убийствена - 9,90 лева за чорба, главно и десерт, което е повече от добре. Дори в София не могат да се срещнат такива цени.

Разбира се, цените на обедните менюта варират, като има и такива за 13 или 17 лв..

Наблюдателни клиенти видяха, че в заведенията, където са постоянни гости, цените са повишени. И те са установили смяната, откакто са разгледали детайлно менюто, а преди този момент са си поръчвали обичаните си неща непосредствено, без да се вглеждат в предложенията от страниците.

Оказа се, че притежателите на заведения били неприятно сюрпризирани от последните сметки за ток, за които бяха уверявани, че няма да бъдат такива. " Да, но не! ", както би възкликнал починалият Петко Бочаров.

Някои са били " зарадвани " със сметки от порядъка сред 4000 и 4800 лв. и то за заведения за хранене с потенциал от към 15 маси, което е доста.



" За страдание трябваше да го създадем, защото това са непостижими суми за нас. Буквално би трябвало да се борим за оцеляването си, а наред с това плащаме заплати, квартири на личния състав и би трябвало всеки ден да отделяме пари за зареждане с артикули ", призна пред Lupa.bg Марио Господинов, който има две заведения на плажовете в Созопол и Каваци.



Пясъчните линии не престават да са препълнени, макар че огромна част от българите се радват на слънчевите лъчи в Турция, Гърция и Италия.



В 12:30 като че ли удря камбанен звън и всички се втурват към капан чета и заведения за хранене, ситуирани на плажа, с цел да се отдадат на плюскане за 10 кинта, което не могат да си го разрешат навътре в курортите ни, а какво остава за вечер, когато упражнението се повтаря, само че към този момент с часове разсипничество. И всичко това щедро полято с алкохол.

А след това някои настояват, че сезонът бил слаб и българинът нямал пари...
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР