На метри от финала в най-приключенското шоу забавленията на участниците

...
На метри от финала в най-приключенското шоу забавленията на участниците
Коментари Харесай

На метри от финала: Забавленията и провокациите в „Игри на волята“ не спират

На метри от финала в най-приключенското шоу заниманията на участниците не стопират, както и спекулациите за техните връзки.

Чакалов е един от участниците, които несъмнено сътвориха другарства в шоуто.
 
Николай Чакалов е несъмнено играчът в този сезон, за който шоуто е сбъдната фантазия. Той започва присъединяване си в приключенското шоу като запаса, само че откри своето място в племето на Безстрашните. Той несъмнено съумя да се впише. 
                 

В живота той е преподавател по физкултура, само че и инфлуенсър в обществените мрежи. Той не стопира да предизвика почитателите с постове в обществените мрежи. И съвсем след всеки епизод той пуска лайфове с участниците, в които разисква най-актуалните тематики. Но и прави подкасти с отпадналите играчи.

На последния подобен той показа, че с отпадналата полуфиналистка Мани му е бил най-дългият подкаст - над три часа и половина. Самото секси миньонче споделя - " Дойдох по ярко, а в този момент е мрачно ".
                 

  Youtube: Niki Chakalov за целият подкаст с Мани от
През последните дни той не стопира да споделя видеа с неговите най-близки хора от „ Игрите “. Основните герои в тях са ледената кралица Фейгин. На тях се вижда и цялата компания - Мирела, Митко, Зори, участникът от предходния сезон - Стратимир, който е непосредствен другар на Митко, не стопират да се забавляват на леда.
  водени от Фейгин на лед
  Фейгин е брутална, а аз най-после даже паднах..
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР