На мен се падна честта да открия и 49-ото НС.

...
На мен се падна честта да открия и 49-ото НС.
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Разумът е начинът България да се оттласне от дъното

На мен се падна достойнството да открия и 49-ото Народно събрание . Молих се за разсъдък , надълбоко имах вяра, че разсъдъкът е методът да може България да се оттласне от дъното. Народът от ден на ден живее с възприятие за липса на сигурност, на късмет за единство и вяра за нещо по-добро .

Това сподели  в първата си тирада Вежди Рашидов, който откри съвещанието на 49-отото Народно заседание като най-възрастния народен представител в него.

" За страдание през днешния ден още веднъж се срещаме с омразата, с отвод за разговор, с глупави мантри за минало бъдеще , услужливо пропускайки сегашното . Само през днешния ден ние - живите сътворяваме това, което ще е належащо за бъдещето ", безапелационен е той.

„ Моля ви, дано смирим нравите си , да наведем глава и да приемем обстоятелството, че огромната политика е низ от взаимни отстъпки в името на добруването на българския народ и неговото бъдеще ", добави Рашидов.

И моли " дано оставим най-малко сълзите на хората да са чисти , а тъгите им - откровени. Желая ви ползотворна работа! ".

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР