На мен постоянно във фийда на Фейсбук ми се появява

...
На мен постоянно във фийда на Фейсбук ми се появява
Коментари Харесай

Дахер Ламот: Защо Холивуд проси за пари за Йемен, но не застава срещу геноцида там?

" На мен непрекъснато във фийда на Facebook ми се появява реклама, в която холивудски звезди молят аудиторията за финансови помощи с цел да се спасят гладуващите деца в Йемен.
И едвам ми е симпатична Кейт Хъдсън, първият въпрос, който изникна като я видях в клипа, бе " за какво не си продадеш обеците за хиляди долари, с които се появяваш, и не ги дариш? ".
 Дахер Ламот: Кралски глезльовци приказват за расизъм, а шокирани ли са от избиването на милиони дами и деца в Йемен? Дахер Ламот: Кралски глезльовци приказват за расизъм, а шокирани ли са от избиването на милиони дами и деца в Йемен?
" Принц Хари приказва за расизъм? Интересно ми е дали когато се хвалеше по какъв начин е убивал кафяви хора в задачи в Афганистан, като е натискал спу...
Този въпрос задава анализаторът. И продължава:
" Или колието, с което си снимана в Уикипедия и което коства стотици хиляди долари? Що не си продадеш един от парцелите и не дариш парите?
Защо Холивуд не натисне политически Джо Байдън да наложи наказания върху С.Арабия и ОАЕ, които действително са причинители на този апетит?
Защо не натиснат да се махнат глобите против Йемен, наложени точно от Съединени американски щати и които са съществена причина за тази бедност там?
 Саудитска Арабия с нови въздушни удари против Йемен Саудитска Арабия с нови въздушни удари против Йемен
Три мощни детонации са избухнали в столицата на Йемен - Сана. Те са били покрай министерството на защитата и централната банка. Спор...
Защо Холивуд не изисква да се основат " Бели каски " в Йемен, които фактически да оказват помощ, а освен да се появяват в нагласени химически офанзиви, както е в Сирия, където никой от локалното население дори не е чувал за тях?
Защо не подлагат на критика Джо Байдън за признанието му, че няма да санкционират саудитския принц Бин Салман и С.Арабия със наказания, макар че знаят, че той е заповядал разчленяването на журналиста Хашогджи?
Защо Холивуд не застане против Пентагона, който действително дърпа конците на военните в ОАЕ и С.Арабия и са действителните причинители на този геноцид в Йемен, най-вече над шиитското население?
Въобще умнокрасивите в Холивуд са прототип и на тукашните им аналози. Врещят за сякаш положителни дела с цел да излъскат имиджа си, а те са в основата на потъпкването на каквито и да е полезности. "
 Истинският расизъм не е към принца, а към просяка Истинският расизъм не е към принца, а към просяка
Вероятно още от заглавието сте се досетили, че задачата ми е да направя алюзия към бележития разказ на Марк Твен " Принцът и просякът ". Пово...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР