На мен ми се иска да не вкарвате БСП в

...
На мен ми се иска да не вкарвате БСП в
Коментари Харесай

Христо Проданов: Не вкарвайте БСП в мутренската битка между Пеевски и Радев

„ На мен ми се желае да не вкарвате Българска социалистическа партия в тази кална и мутренска борба сред Пеевски и Радев. Ние още от 2021 година сме водили борби и то кардинални “, съобщи Христо Проданов от Българска социалистическа партия в предаването „ Лице в лице “.

Повод за изявлението му е разногласието сред президента Румен Радев и ръководителя на Движение за права и свободи Делян Пеевски. Вчера Българска социалистическа партия показа сигнали за злоупотреби на служебни министри и регионални шефове.

„ Има една партия, която има смелостта да каже – „ Хора, крадете “, уточни ръководителят на Българска социалистическа партия

Той акцентира, че борбата на Българска социалистическа партия не е против служебния кабинет, а е кардинална.

" Навремето мутрите се караха за пари и въздействие, в този момент борбата наподобява за същото - пари и власт. Тогава се назоваха с имена на животни, в този момент се назовават с " господин Магнитски, господин Кеш и така нататък Трагедията е, че тогавашните мутри, тези които оцеляха, към този момент имат напредък, трансфораха се във водещи предприемачи, някои си заплащат налозите, до момента в който политиката одобри мутренските подходи на прехода ", добави екс министърът на туризма в кабинета " Петков ", сподели той.

Според него няма смисъл да разяснява протичащото се сред водачи на политически партии

„ Жалкото на страната е, че когато Пеевски се намесва прокуратурата и органите стартират да си вържат работата. Пеевски да е флагман на битката с корупцията ми звучи като оксиморон “, сподели Проданов.

Той даде образец с това, че жители на Доспат са се оплакали от новоизбрания кмет, че се държи дерибейски, лишава бизнеси, заплашва хора, които не са дали своят вот за него. " Той е регионален координатор от ГЕРБ. Нашата борба не е против служебното държавно управление, а против корупцията ", изясни Проданов.

Те приканиха да се намесят Министерство на вътрешните работи и прокуратурата

" Прокуратурата стартира да мърда и шава като се намеси Пеевски. Тогава беше Гешев, в този момент нали нов прокурор, ново начало, а продължава същото нещо ", добави той.

Проданов бе безапелационен, че импийчмънт против президента Радев не е в дневния ред на Българска социалистическа партия.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР