На лицето на Живко Коцев е изписано, че той не

...
На лицето на Живко Коцев е изписано, че той не
Коментари Харесай

Напомняне за Бориславова: Теориите на Чезаре Ломброзо са отдавна отречени от цивилизованите общества

На лицето на Живко Коцев е изписано, че той не е нарушител, разгласи в неделя Лена Бориславова от „ Продължаваме промяната “. Думите ѝ срещнаха необятна реакция в обществените мрежи.

Костадин Ангелов

Все красиви хора с хубави лица.

Другото общо сред тях е, че всички са лежали в пандиза за закононарушения.

За повече информация, потърсете в Гугъл.

Лена, Лена, какъв брой си обезверена …

Полина Паунова

Понеже не съм гледала всичкия утринен сок от мозък, да запитвам: Лена Бориславова в действителност ли е споделила, че на лицето на Живко Коцев е изписано, че не е нарушител?

И в случай че в действителност това известие е прекосило ефира - на други телесни елементи гадаем ли за противоправно или всевъзможен различен тип държание? О.О

Борислав Цеков

За главсека на Министерство на вътрешните работи разбрахме от Ленчето, че не е нарушител, тъй като по този начин му личало по физиономията. На Киро, като му гледаш физиономията, по какъв начин ти се коства, Ленче, подкупен ли е или не е подкупен?

***

Освен по Гугъл, Ленчето към този момент дефинира кой е " нарушител " и кой не, по антропологията, физиономиката и изражението на лицето. На лицето му било изписано на главсека на Министерство на вътрешните работи Коцев, че не бил нарушител, твърди Ленчето, която се явява и притежателка на юридическа тапия и в този смисъл е образец за функционалната неначетеност, която се бълва от актуалното обучение. Припомням на нея и на тези, които одобряват безрезервно сходно токсично партийно бърборене, че теориите на Чезаре Ломброзо са от дълго време отречени от цивилизованите общества, като човеконенавистни и расистки. Евгениката също. Лисенковщината също. Последните две псевдонаучни " теории " загатвам тук, без да имат директна връзка с Ломрозо и Ленчето, тъй като са все в същия отровен ареал и нищо чудно някой харвардски неграмотник от " Промяната ", да ги вземе на въоръжение.

Стойчо П. Стойчев

Л. Бориславова даже не осъзнава, че е на ръба на преломна законодателна иновация за същинска и съвременна правосъдна промяна. Съдии и юристи няма да има тъй като присъдите ще се дефинират от приложения на изкуствен интелект и комплицирано лицево различаване за виновност по китайски внедрени технологии. На процедура би трябвало и прокуратурата да отпадне, само че това ще се случи поетапно, като ще завърши с приключването на цялостния двоен мандат на Бориславова като основен прокурор. Така ще остане в историята като ненадмината. Не поради технологията, за тъй като няма да има различен след нея та да я надмине.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР