На крилете на любовта се носи певицата Дара. Изпълнителката е

...
На крилете на любовта се носи певицата Дара. Изпълнителката е
Коментари Харесай

Дара залюби млад влогър

На крилете на любовта се носи певицата Дара. Изпълнителката е на седмото небе последните дни и неотдавна заби ново гадже, научи HotArena.

Певицата към този момент не е сама и от известно време се гушка с фамозен влогър, който имаше алъш-вериш и с дъщерята на Анелия–Ивон Динева.

Николай е единствено малко по-млад от 21-годишната варненка, само че двамата се познават от години.

Едва в този момент обаче искрите сред тях пламнали, издават близки до двойката.

Поп фурията и младокът неразделно са дружно и прекарват летните месеци в шумни купони с огромни компании, наслаждавайки се на любовта си. Симпатичното момче съумяло да завоюва певицата с разностранни ползи и възприятие за комизъм, написа „ България през днешния ден ”.

Преди година Николай излизаше по-често с Ивон Динева и дъщерята на Лияна. Двете бяха част от антуража му, само че защото не съумяха да си го поделят се изпокараха поради него.
Иначе светската мълва сочи влогъра за наследник на предприемача Александър Найденов. Той обаче твърдо отхвърля да е милионерски правоприемник и даже недоумява за какво непрекъснато му приписват родство с някогашния обичан на актрисата Елен Колева.

Що се отнася до Дара, след дълга и бурна връзка с Папи Ханс, певицата се радва на свободата си. Наскоро се зашушука, че са отново дружно поради присъединяване й в нов негов клип, само че се оказа, че са единствено другари.

Певицата обаче има мъж до себе си и е безпределно щастлива с него. А новият й любим по нищо не й отстъпва–Ники има десетки последователки, които му пускат неприлични оферти в обществените мрежи.

Тази година Дара ще се бори и за наградата „ Певица на годината ” на премиите на „ БГ Радио ”. Парчето й „ Ела, ела ” пък е номинирано за „ Песен на годината ”. За младата звезда триумфите идват един след различен, а през последните месеци стрелите на Купидон не я подминаха.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР