На кръстовището на бул. „Пещерско шосе“ с ул. „Елин Пелин“

...
На кръстовището на бул. „Пещерско шосе“ с ул. „Елин Пелин“
Коментари Харесай

Въвеждат нова светофарна уредба за по-безопасно движение на ...

На кръстовището на бул. „ Пещерско шосе “ с ул. „ Елин Пелин “ се вкарва нова светофарна стратегия на следващия ден от 10:00 часа. Целта е да се увеличи сигурността на придвижването при завиване наляво, така трафикът там става все по-интензивен.

От Оперативна програма „ Организация и надзор на превоза “ оповестяват, че работният режим на светофарната уредба минава на три етапи, като разделя трафика по „ Пещерско шосе “. Пътуващите към „ Прослав “ по-лесно и безвредно ще вършат ляв завой по ул. „ Елин Пелин “, а в противоположна посока се обособява дясна лента с спомагателна дясна стрелка. Очаква се новата организация да улесни и левият завой на влизащите в града към бул. „ Шести септември “ и Гребната база.

От „ Организация и надзор на превоза “ разясняват, че реорганизацията в работата на светофарната уредба е част от плана на Община Пловдив за смяна на организацията на придвижване при основни кръстовища и зони в града, които да доведат до облекчение на трафика и по-голяма сигурност за участниците в придвижването.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР