На крачка от финала на телевизионното предаване Ергенът“ любимката на

...
На крачка от финала на телевизионното предаване Ергенът“ любимката на
Коментари Харесай

Първата отказана роза: Истинската победителка Алекс удари право в емоциите Виктор

На крачка от финала на телевизионното предаване „ Ергенът “ любимката на всички фенове Александра Гърдева сподели завършек на драмите в риалитито. След дълги размишления красивата психоложка отхвърли роза на Виктор ден преди крайния му избор, а това за него си беше същински потрес, защото сигурно не го е очаквал. 

Виж още: Луд ваучър с оркестър и танци по масите: Двойките от " Един за различен " поляха финала

На тази последна гала на розата най-желаният ерген извика първо самата Алекс, с цел да ѝ връчи цветето на любовта, само че нещата внезапно се обърнаха и по този начин на финала се озоваха две от най-мразените участнички – Виктория Капитонова и Дениз Хайрула. Колкото Виктор не можа да повярва на протичащото се, толкоз те двете си умираха от наслада, че са крайните финалистки в борбата за сърцето му. 

Виж още: Пир по време на рецесия: Цветелина Янева се фука със скъпа чанта

След последните трагични събития, в които всички фенове станаха очевидци на грозното поведение и на ниска цена държание на рускинята, а по-късно даже получи роза, Алекс осъзна, че Виктор е кьорав и не е нейният човек, тъй като даже за момент не е застанал зад нея като мъж.

Виж още: Венетка сбъдна фантазия, смени специалността: Парите са до време, спомените - безконечни!

Мъжът на фантазиите ми е съвършен – знам, че не можем да пожелаваме идеалност от хората, само че аз не съм спряла да имам вяра и не съм се отказала. От последните обстановки в нашето прелестно преживяване осъзнах, че не съм сигурна в възприятията на Виктор, тъй като когато трябваше да застане до мен, той награди експанзията с цвете. И съм толкоз сигурна в решението си, както съм сигурна, че моят път тук завърши. Надявам се Виктор да ме е схванал вярно и да осъзнае за какво взимам това решение. За страдание, това не е моят човек, само че съм сигурна, че това ще му помогне в някоя бъдеща връзка да направи някоя жена щастлива. Не скърбя за безусловно нищо, тъй като моето сърце в никакъв случай не ме лъже “ показа Александра преди да откаже розата. За огромна част от феновете това е бил финалният епизод, тъй като Алекс е същинската победителка. Ако не беше отказала розата, сигурно през днешния ден тя щеше да завоюва този формат.

Изображение: https://www.instagram.com/aleksandra_gardeva/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР