На конец се нанизва едно синьо мънисто. Духва се върху

...
На конец се нанизва едно синьо мънисто. Духва се върху
Коментари Харесай

Сини мъниста против уроки

На конец се нанизва едно синьо мънисто. Духва се върху му 41 пъти, като се изрича името на индивида, който този талисман ще пази от уроки.

След което на конеца се нанизмат още 40 мъниста, като на всяко се духва и се споделя " Да пази Господи! ". 40-те мъниста би трябвало да са идентични по величина, само че по-малки от първото.

 Сини мъниста

Нанизаните на конеца 41 мъниста се подреждат в триъгълника и се пришиват върху парче плат. Преди това платът би трябвало да се нагъне седем пъти да се тропоса, като при тропосването на всеки слой се изрича името на предпазвания и " Пази го, Господи! ".

След зашиването на мънистата върху плата по гореописания метод в средата на триъгълника се пришиват, долепени едно до друго, още три сини мъниста.

В продължение на три след след вечерня върху мънистата три пъти се чете молитва, като се духа и най-после муската се заковава над вратата на спалнята с три дребни гвоздейчета.

Заковаването на муската би трябвало да стане в петъчен ден по време на вечерната молитва. Така се резервира от всевъзможен тип уроки оня, който минава под муската.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР