На кого ни оставяш, Денков? Кой ще се бори с

...
На кого ни оставяш

снимка: БГНЕС

Коментари Харесай

Костадин Костадинов: На кого ни оставяш, Денков? Кой ще се бори с Путин сега? Кой?

„ На кого ни оставяш, Денков? Кой ще се бори с Путин в този момент? Кой? Още на следващия ден Възраждане ще внесе предложение в чест на гениалния създател, мъдрец, мъдрец, учен и откривател Денков от тук насетне сапуните да се споделят сороси, а парцалите, с които се забърсва мръсната пяна, да се споделят денковчета. Името на този популярен човек не трябва и не може просто по този начин да премине в историята. “ Това написа във фейсбук водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов.

SafeNews разгласява целият текст без редакторска интервенция.

Днес е черен ден за българската народна власт! Авторът на „ Разработване на бързомиещи се шампоани за спестовност на вода “, мислителят, завещал ни епохалния труд „ Несферични сладоледени частици “, философът, основал „ Разработване на съвършеното блокче сапун “, визионерът, оставил като подарък на цялото човечество гениалното произведение „ Тенденции при развиването на производството на пени и емулгатори “, подаде оставка!

На кого ни оставяш, Денков? Кой ще се бори с Путин в този момент? Кой? Още на следващия ден Възраждане ще внесе предложение в чест на гениалния създател, мъдрец, мъдрец, учен и откривател Денков от тук насетне сапуните да се споделят сороси, а парцалите, с които се забърсва мръсната пяна, да се споделят денковчета. Името на този популярен човек не трябва и не може просто по този начин да премине в историята.

‼ Трябва да го помним завинаги!

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Коментари.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР