На какво се дължи промяната в приходите ви?Основната причина за

...
На какво се дължи промяната в приходите ви?Основната причина за
Коментари Харесай

Иванка Кючукова, "Havas Group - България": Комуникацията стана по-съвременна, сърдечна и човечна

На какво се дължи смяната в приходите ви?
Основната причина за консолидирания растеж са извоювани нови планове и клиенти и фактът, че в портфолиото на организацията нямаше клиенти, които да са директно и трагично наранени от въздействието на пандемията.

Въведохме нов бранд на българския пазар - Arena Media, за цялостния набор от информационни услуги.
Възстанови ли се информационният пазар?
Виждаме доста по-голяма нерешителност и настройка на клиентите към усъвършенстване на бюджети. При печатните медии, външната реклама, събитийната и BTL промишлеността не можем да приказваме с необикновен оптимизъм. Телевизия, радио и цифровите интензивности бележат растеж. На информационния пазар следим " неравномерно възобновяване ".
Как се промени връзката сред хората?
Хората съумяха да изхвърлят ненужното и се концентрираха върху значимите неща, а връзката стана по-съвременна, сърдечна и човечна. Все повече минава през световно значими тематики като околна среда, климатични промени и резистентност.
Реклама Какви са упованията ви за информационния бизнес в България през 2022 година?
Дигитализацията да продължи с бързи темпове и повишаване на вложенията в телевизия заради по-високата гледаемост и предлагането на все по-качествено наличие от локалните медии. Влияние върху това ще имат и все по-силната интеграция на бизнесите на телеком операторите Telenor и Vivavom с медийните групи bTV Media Group и Nova Broadcasting Group. Не можем да бъдем оптимисти за растеж в рекламните вложения на клиентите.
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията
Автор Сирма Пенкова
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР