На какво обръщат внимание най-вече жените, когато общуват с мъжете?

...
На какво обръщат внимание най-вече жените, когато общуват с мъжете?
Коментари Харесай

3 важни неща, на които жените веднага обръщат внимание, когато общуват с мъжете

На какво обръщат внимание най-много дамите, когато поддържат връзка с мъжете?  Съзнателно или неумишлено те правят оценка първо характера и от това към този момент зависи по-нататъшната развръзка на връзките сред двамата – дали ще се възхищават на качествата на мъжа, или тъкмо противоположното – ще останат изцяло безразлични и даже в известна степен отблъснати.

В този смисъл, психолозите дефинират три доста значими черти от характера на мощния пол.

Оплакването не се толерира

Какво съставлява недоволството от психическа позиция? Нищо повече от демонстрация на отрицателни страсти върху другите. Когато дамата срещне подобен мъж, естествено, негативността и разочарованието му се предават и на нея, по тази причина тя стартира да го заобикаля.

Женската душeвност е настроена по този начин, че една дама подсъзнателно търси да откри мъж, който да я накара да се усеща сигурна и предпазена. Затова тя на първо място се оглежда за такива мъже, които освен, че не се оплакват, а вместо това мислят за решенията на проблемите, даже и сега да им е мъчно. Разбира се, тук въобще не става въпрос за обстановките, когато сътрудникът желае да показа някакви свои отрицателни прекарвания, а единствено за случаите, когато „ мрънкането “ е жанр на дразнещо държание.

Смелост в превъзмогването на компликациите

При избора на предстоящ сътрудник или във към този момент основаните фамилни връзки, дамата умишлено или неумишлено прави оценка мъжа по това, до каква степен е кадърен самоуверено да премине през житейските компликации.

Чувство за комизъм

Изглежда явно и си е тъкмо по този начин – дамите обичат мъже с възприятие за комизъм. Те възприемат мъжете, които съумяват да ги разсмеят като доста привлекателни, тъй като в действителност смехът е оръжието, което ни оказва помощ да се  оправим със напрежението и сложните обстановки.

Казано по различен метод, мъжете, които умеят да се майтапят, оказват помощ на дамите да се оправят с тежкия стрес, като по този метод ги успокоят и ги карат да изпитват позитивни страсти. Затова дамите се влюбват по-често в мъже с положително възприятие за комизъм.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР