На кадрите се вижда как транссексуалната жена, станала популярна покрай

...
На кадрите се вижда как транссексуалната жена, станала популярна покрай
Коментари Харесай

Арестуваха интернет звездите Чеченеца и Тошо Куката заради гавра с момче

На фрагментите се вижда по какъв начин транссексуалната жена, станала известна около неразумното и рисково каране на тротинетка, води на каишка момче със специфични просветителни потребности и дружно с останалите го третират като куче. Смята се, че едно от лицата във видеото е Тихомир Рангелов, който преди години взе участие в предаването " Фермата ", а след това първо представяше себе си като Мелиса, по-късно още веднъж като мъж.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за осъществени хулигански дейности към момчето. Наблюдаващият прокурор е дал инструкции за осъществяване на разпит със сниманите във видеоклипа, за определяне на тяхната идентичност и тази на момчето, както и дали във връзка с него е била прилагана насила. Изясняват се и аргументите за осъществяване на действието. Срокът за привършване на следствието е двумесечен.

За случая е бил сезиран и вътрешният министър Иван Демерджиев, който е разпоредил инспекция.

От Държавна организация за протекция на детето обявиха за Българска телеграфна агенция, че също наблюдават случая. От ведомството са изискали информация за възрастта на момчето от видеото, с цел да се подхващат съответните ограничения от компетентността на организацията, в случай че се откри, че е то е малолетно.



Чеченеца и Тошо Куката са част от новата вълна интернет сензации. Клиповете от всекидневието им, които подрастващите възприемат като шоу, са измежду най-гледаните в Тик Ток у нас. Чеченеца и Тошо Куката привлякоха вниманието на рекламодатели, а и на фолк реализатори, като Константин, който по време на участия излиза с тях на сцената.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР