На кадрите от охранителните камери се вижда лицето ѝ Жена,

...
На кадрите от охранителните камери се вижда лицето ѝ Жена,
Коментари Харесай

Издирват жена, намерила портфейл на оживена улица в Бургас и си го присвоила

На фрагментите от охранителните камери се вижда лицето ѝ

Жена, която е намерила портфейл на оживена улица в Бургас, загази. Пред бТВ притежателят на изгубената движимост сподели, че разполага със записи от охранителни камери и се открива самоличността ѝ, а водещият на „ Тази заран “ Златимир Йочев изясни, че тя носи наказателна отговорност. Това се назовава вещно укривателство, посочи той.

„ Районът, в който Марио Киров е изтървал портфейла си, е много многолюден. Наблизо има детска градина, жилищни кооперации, доста магазини “, прибавя кореспондентът Лора Стаматис. 

„ На 20 септември към 16:00 часа по време на работа със служебната кола изпада портфейла ми и ние потеглихме. След към 15 минути се върнах и го нямаше. Подадох тъжба в полицията и започнах да диря подпомагане, преглеждахме записи от охранителни камери “, споделя Киров. 

„ Имаше задоволително пари и всичките ми значими документи бяха в него – персонална и служебна карта, талони на коли “, прибавя той. 

„ Установяваме самоличността на индивида, който го взима. Не е за парите и за документите, само че дамата е доста нагла и желая да се покаже лицето й. Тя очевидно е решила да си ги прибере “, разяснява мъжът. 

„ Надявам се, дамата да се покае и в случай че не откри храброст да се свърже с Марио, да съобщи откритото в някой от околните магазини “, сподели пък Лора Стаматис. 

„ БТВ разполага с фрагменти, на които се вижда лицето на дамата, която прибира портфейла, само че по закон нямаме право да ги разпространяваме. Ако ни бъдат поискани от способените институции, сме подготвени да ги предоставим “, съобщи Йочев. 

„ Надявам се служителите на реда да не се постанова да я привикват, откакто видят лицето й, а да прояви самодейност и да върне взетото. Ако не го върне, ще публикуваме фрагментите “, предизвести обаче колежката му Мария Цънцарова.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР