На извънреден брифинг от БСП заявиха, че са притеснени около

...
На извънреден брифинг от БСП заявиха, че са притеснени около
Коментари Харесай

БСП иска обсъждане на бюджета с всички партии в Народното събрание

На ексклузивен брифинг от Българска социалистическа партия обявиха, че са обезпокоени към обстановката с най-важния закон в страната, а точно този за бюджета.

" Президентът разгласи, че ще даде задоволително време на партиите в Народното събрание за договарят за държавно управление и през това време Народно събрание да одобри значимите закони. А няма по-голям от този за бюджета, както и Плана за възобновяване и резистентност. Служебният кабинет, обаче, внесе в Народното събрание да се удължи действието на в този момент настоящият бюджет. Това съставлява заледяване на приходите при увеличаващи се цени. Това за нас е недопустимо. Нашата политика е тъкмо противоположната. Това нарастване, което направихме в постоянното държавно управление, към този момент е изядено от инфлацията ", сподели водачът на социалистите Корнелия Нинова, представена от Дарик.

Затова от Българска социалистическа партия канят всички парламентарни групи, с цел да обсъдят какво да се усъвършенства сред първо и второ четене за бюджета.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР