На изборите тръгнахме с лозунг за промяна и аз очаквах

...
На изборите тръгнахме с лозунг за промяна и аз очаквах
Коментари Харесай

Виктор Иванов: Опасното е, че това правителство повтаря едно към едно първия кабинет на Борисов

На изборите тръгнахме с девиз за смяна и аз чаках да видя някаква смяна. Допусках, че дългото очакване е плод на една сериозна подготовка за смяна.

Това разяснява пред Нова тв Диана Дафова.

Това, което се случи в четвъртък не сподели сериозна подготовка, за жалост. Един подобен провал дава опция на опозицията освен да се съвземе, само че и да реагира по един напълно друг метод. Те към този момент няма да бъдат сюрпризирани. И в случай че има някакво доказателство, то може да бъде прикрито доста елементарно, в случай че към този момент не е. уточни тя.

Прокуратурата споделя, че е бил подаден единствено сигнал, а Рашков сподели, че към него в прокуратурата е постъпило и писмо с нужните документи. Коя е истината? Объркана съм, както евентуално и хората, добави тя.

 Точно това комплициране обаче дава опция на хората да заемат някаква позиция. Имаме почитателите на Борисов от една страна, които в този момент се усещат репресирани. Имаме си почитателите на Продължаваме промяната и останалите ръководещи партии, които усещат задоволство, тъй като каквото и да е, въпреки всичко е някакво отмъщение за тях За мен най-опасното е, че това държавно управление повтаря едно към едно държавното управление на Борисов - с шумните акции, арести, уточни журналистът Виктор Иванов. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР