На изборите през октомври, няма да има сериозна разлика в

...
На изборите през октомври, няма да има сериозна разлика в
Коментари Харесай

Юлий Павлов: Гласувалите от ДБ и БСП за ПП ще се върнат към партията-майка

На изборите през октомври, няма да има сериозна разлика в резултатите по отношение на ноември предходната година. До този извод доближава социологът Юлий Павлов – шеф на Центъра за разбори и маркетинг.

На всички избори в последно време следим намаляващ брой гласуващи. До урните отиват главно твърдите ядра, а те не сменят елементарно желанията си. С държанието си политиците нямат късмет да привлекат колебаещи се гласоподаватели, декларира той пред Блиц.

Павлов счита, че измененията ще са дребни – вероятно първият и вторият състезател - Политическа партия и ГЕРБ, могат да разменят местата си. Същото може да се случи и с третия и четвъртия. Но трагични промени няма по какъв начин да станат сред твърдите ядра, безапелационен е социологът.

Юлий Павлов счита, че твърдото ядро на Политическа партия обаче е под въпросителна. В анкетна обстановка наподобява, че си е основала такова ядро. Да не забравяме обаче, че измежду тези, които гласоподаваха за Политическа партия и които и в този момент споделят, че ще гласоподават, има много гласоподаватели на „ Демократична България “ и на Българска социалистическа партия. В избран миг те могат да се върнат към партията-майка, предизвести той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР