На истински тузарски меден месец се радва прясната булка Анита

...
На истински тузарски меден месец се радва прясната булка Анита
Коментари Харесай

Анита, бившата на Рачков вилнее на Малдивите

На същински тузарски меден месец се радва прясната младоженка Анита Димитрова. Блондинката към този момент се споделя публично госпожа Стемпер. А след баровската венчавка бостънският милионер към този момент я глези с първокласен меден месец и то на Малдивите.

Двамата с богаташа са на сватбено странствуване и брачният партньор й въобще не се е скъпил и е избрал да заведе невестата си в един от най-хубавите и скъпарски ризорти. Двойката ще се потопи в парадайса за седмица. Където са настанени в независима вила на самия плаж. Обзаведена с басейн и джакузи за младоженците.А какъв брой пари е изръсил огромният началник остава мистерия. Защото цените там са в огромен диапазон от 8 бона на вечер до 30 хилядарки в случай че има и екстри.

Влюбените се взеха единствено преди дни на обилна гала  в София. Анита и Ник са дружно преди по-малко 12 месеца, само че се влюбват мгновено, както се споделя от пръв взор. Прибързаха със сватбеното празненство тъй като Анита няма американска виза. И когато се снабди няма да има проблеми да заживеят дружно за непрекъснато.

А до момента в който получи щатският документ с Ник ще се кефят на разнообразни кътчета по целия свят. Като за начало започнаха от Малдивите.

Само едно нещо не са планували младоженците. Сега на Малдивите ще стартира сезона на дъждовете, Че има огромна възможност да прекарат повече време с стаята и като се върнат Анита към този момент да е бременна.

Автор: plovdiv24.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР