На границата с Република Сърбия трафикът е интензивен на ГКПП

...
На границата с Република Сърбия трафикът е интензивен на ГКПП
Коментари Харесай

Засилен трафик по ГКПП-тата с Гърция, Турция, Румъния и Сърбия


На границата с Република Сърбия трафикът е натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт Калотина на вход и излаз за леки коли. Това сочат даните на Главна дирекция „ Гранична полиция “ към 10:00 ч. през днешния ден.

На границата с Република Северна Македония трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

На границата с Република Гърция трафикът е натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата, Граничен контролно-пропусквателен пункт Маказа и Граничен контролно-пропусквателен пункт Златоград на излаз за леки коли.

На границата  с Република Турция трафикът е натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево и Граничен контролно-пропусквателен пункт Лесово на вход за леки коли.

На границата с Румъния  трафикът е натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост Русе, Граничен контролно-пропусквателен пункт Кардам и Граничен контролно-пропусквателен пункт Дуранкулак на вход за леки коли.

От Гранича полиция напомнят на пътуващите в чужбина българи, че:

При излизане от България на ненавършили пълноправие лица - български жители и такива с двойно поданство (българско и чуждо) на граничния пункт следва  да бъдат предствени:

•документ за пътешестване – годни български паспорт или персонална карта. За децата с двойно поданство – български документ за пътешестване и непознат документ за пътешестване (при съществуване на такъв).

•оригинал на нотариално заверено документално единодушие от отсъстващия при пътуването родител. С цел понижаване времето за инспекция, родителите/придружаващите лица авансово да приготвят и показват незаверено копие на документа за единодушие, което да остане на граничния пункт след прекосяване.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР