На ГКПП - Капитан Петко войвода са задържани двама ,

...
На ГКПП - Капитан Петко войвода са задържани двама ,
Коментари Харесай

Гранични полицаи от ГПУ-Брегово задържаха каналджия и 15 чужденци до река Тимок

На Граничен контролно-пропусквателен пункт - Капитан Петко челник са арестувани двама, укрити в камион.
Към 21.30 часа нощес, по време на профилирана полицейска интервенция, чиновници на Граничното полицейско ръководство – Брегово откриха и задържаха каналджия и 15 непознати жители на 20 метра от граничната. Групата, състояща се единствено от мъже, била предвождана от гражданин на Видин. Деветима от чужденците са иракчани, регистрирани в Държавната организация за бежанците. Самоличността на останалите, които декларирали, че са от Сирия и Сомалия, е в развой на определяне. Работата по случая продължава.
 Разкриха скица за трафик на хора в Гърция Разкриха скица за трафик на хора в Гърция
Трима души бяха задържани за участие в тайфа за контрабанда на хора от Гърция, оповестява БГНЕС. Гръцката брегова защита оповести, че е...
Вчера на дошъл за влизане в България товарен автомобил,,Мерцедес ” с австрийска регистрация. Граничните служители на реда направили инспекция с газанализатор, който отчел повишени стойности на въглероден двуокис в товарното помещение. Там те намерили укрити двама непознати жители, мъже. Незаконните имигранти са без документи, показали се за жители на Алжир и Мароко. При огледа на товарното помещение граничните служители на реда открили, че брезентът в горната част на ремаркето е срязан и зашит. Нелегалните пасажери са арестувани в ГПУ-Ново село, против тях е формирано бързо произвеждане за нелегално прекосяване на границата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР