На фронта в Кременския сектор се появи рота във въоръжените

...
На фронта в Кременския сектор се появи рота във въоръжените
Коментари Харесай

Киев изпрати изцяло женска рота срещу руските войски

На фронта в Кременския бранш се появи рота във въоръжените сили на Украйна, състояща се напълно от дами, написа Риа Новости.

Според командос от чеченските спецчасти „ Ахмат “ с позивна „ Аид “, това поделение е непринудено и е част от състава на 54-а бригада от Въоръжените сили на Украйна.

" Разбира се, в никакъв случай до момента не сме се сблъсквали с сходно нещо. Помислихме, че може би става дума за акустични клопки, може би ни се струваше (че се чуват гласове), само че след това слушахме радиопрехватите и да, там стояха дами ", изясни боецът.

Командосът сподели пред РИА Новости, че за първи път се е сблъскал с дами на фронта и първоначално този факт е провокирал подозрения измежду съветските военни.

Той изясни, че на фронта украинските дами извършват функционалностите на оператори на дронове и снайперисти.

" Е, те са положителни експерти по радарите, само че работата на снайперистите е сложна. Засега си " кореспондираме " с тях със снайперски изстрели, а когато тръгнем на взлом, ще забележим по какъв начин ще се държат ", добави събеседникът на организацията.

Върховната Рада приготвя законопроект, който планува готовност на дамите, като се изключи бременните. Документът изравнява мъжете и дамите във военната регистрация и работа, сподели Мариана Безуглая, заместник-ръководител на комисията по национална сигурност на Украйна.

Източник " Гласове "

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР