На фона на битката кой е по-голям борец с корупцията

...
На фона на битката кой е по-голям борец с корупцията
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Имаме мнозинство без идеологически код и без всякаква воля за реформи



На фона на борбата кой е по-голям герой с корупцията Българска социалистическа партия и ГЕРБ ще се съюзят. Това сподели водачът на ДСБ ген. Атанас Атанасов в ефира на БТВ.

"Новото Шесто на България е българската прокуратура, която се трансформира в "банка за компрометираща информация ", добави Атанасов във връзка 100-те дни ръководство на държавното управление на Бойко Борисов.

Атанасов уточни, че ДСБ са били излъгани от Борисов и по тази причина и са напуснали властта и установи, че към момента не се прави оценка от българското общество отводът от власт.

Относно 100-те дни ръководство, Атанасов съобщи: "То е същото като при Тато. Сто дни държавно управление - 100 дни суджук ". "Това е отношението на хората към ръководството ", разяснява Атанасов.

По думите му в този момент имаме болшинство без идеологически код и без всякаква воля за промени. „ Така да вземем за пример в Министерство на вътрешните работи, в бранша за "Сигурност " има непрекъснати митинги и никакъв съответен отговор “.

Според Атанасов министърът не схванал главния проблем в Министерство на вътрешните работи, който е тежката демотивация на чиновници. "Няма претенденти за работа в министерството ", съобщи той.

Относно общите дейности при импортираното искане за несъгласие на Закона за правосъдната власт от страна на пет десни празненство, Атанасов показа, че има доста съществено публично очакване за централизация в дясно и основаване на нова дясна опция. Той призна, че ДСБ имат връзка главно с сътрудниците от "Да, България ", с които имат упоритост за общи дейности.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР