на фейсбук профила на бившия кмет на Младост Десислава Иванчева,

...
на фейсбук профила на бившия кмет на Младост Десислава Иванчева,
Коментари Харесай

Иванчева изрева от затвора: В една килия съм с жена, осъдена за няколко убийства. Дано оцелея

на фейсбук профила на някогашния кмет на Младост Десислава Иванчева, която излежава присъда за рушвет в Старозагорския затвор, се появи роман от нейно име.

В него тя оповестява, че е преместена в поделение под непоколебим режим и че е в килия жена, наказана за убийства и друга, която е насилвала малко бебе.

Според Иванчева задачата е да бъде унизена и съсипвана постепенно от гешефтурата “

‘Молете се, нека да оцелея, имам една единствена цел сега ОТНОВО ДА ПРЕГЪРНА МОЯ СИН ВАЛЕНТИН-АЛЕКСАНДЪР, ДА ИЗЛЯЗА ЖИВА ОТ ТАЗИ ИЗВРАТЕНА ИГРА НА ЕДНИ БОЛНИ УМОВЕ, ДА МОГА ОТНОВО ДА съдебна експертиза ГРИЖА ЗА НЕГО, ДА ГИ ВИДЯ КАК РАСТЕ “, написа Иванчева, предава offnews.bg.

Ето и текста на целия й роман от пандиза:

„ Аз съм при непоколебим режим от една седмица, разделиха ни с Биляна, тъй като годините, на които аз съм наказана предполагали първичен непоколебим режим. Биляна е на общ. Нищо, че излежахме близо година непоколебим режим в ареста, само че има дупка в закона, която не преглежда това събитие. И пъкълът стартира от начало.

При непоколебим режим лежат наказаните за убийства, рецидивисти, насилници. Аз за какво съм там, като и на мравката път върша, майка на малко бебе не знам. За каквото и да са ме осъдили, най-малко ликвидиране не можаха да ми припишат, само че съм измежду такива затворнички. В една килия съм с жена с няколко убийства и акушерка насилвала новородено бебе. “
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР