На феновете на Рафаел Надал вече няма да им се

...
На феновете на Рафаел Надал вече няма да им се
Коментари Харесай

Рафаел Надал потвърди участието си в Синсинати


На почитателите на Рафаел Надал към този момент няма да им се постанова да се чудят по кое време ще видят своя любим още веднъж на корта. Чрез обява в обществените мрежи испанецът разгласи, че ще играе на Мастърс шампионата в Синсинати за пръв път от 2017 година насам. Тазгодишното издание на конкуренцията в Охайо ще се организира от 14 до 21 август.

„Много съм благополучен, че още веднъж ще играя в Синсинати. Утре ще хвърча за там“ – написа международният №3 в Instagram, публикувайки своя фотография на морския бряг в Майорка. В Синсинати Надал ще бъде втори подложен поради отсъствието на миналогодишния първенец Александър Зверев, който към момента се възвръща от интервенция на глезена.

Испанецът е отвън игра от към месец поради контузията в коремната област, която се усложни съществено по време на четвъртфинала на Уимбълдън против Тейлър Фриц. Надал планираше да се завърне в игра на Мастърса в Монреал, само че след това се отхвърли от желанието си, защото не считаше, че е в нужната кондиция.

При последното си присъединяване на Western & Southern Open Надал отстъпи пред Ник Кирьос на четвъртфинала, а най-хубавото му достижение е купата от 2013 година Турнирът може да се окаже доста значим за Надал, защото след него той би могъл да оглави международната класация. Това ще се случи в случай че Матадора завоюва купата, а актуалният водач Даниил Медведев отпадне преди четвъртфиналите.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР